Eigenaar / master stylist Hans Beers was meer dan 20 jaar actief in de muziek- en theaterbranche voordat hij in 2005 koos voor zijn andere passie. Hij volgde opleidingen bij onder meer Sebastian Professional, de B Academy (Andy Uffels) en de SASSOON Academy (Londen). In de afgelopen jaren won hij wedstrijden in binnen- en buitenland.

Sinds 2016 zit Hans Beers in de jury van de Wella Trend Vision, traint hij met de Sassoon trainers van Nederland en Belgiƫ en verzorgt hij trainingen aan professionals op locatie en in de Wella Educatie Studio te Rotterdam.

Hans Beers werkt veelvuldig met professionele modellen en presenteert sins 2014 officiƫle, trendsettende collecties, die wereldwijd in de belangrijke hairmagazines gepubliceeerd worden.
Zie onder foto’s: collecties en publicaties

Bij Hans Beers Hair Stage staan passie en perfectie voorop. Elk bezoek start met een persoonlijk adviesgesprek. Om een goede coupe te knippen wordt rustig een uur of langer uitgetrokken. En er wordt uitsluitend gewerkt met de allerbeste producten. De stijl van werken is “Sassoon”, dat wil zeggen op basis van perfecte knip- en kleurtechnieken, met een moderne touch.

Sinds september 2017 is het team versterkt met Julienne Zwering. Zij stond al vijf jaar in een salon elders en gaf daar zelfs trainingen aan nieuwe medewerkers. Zij miste echter de uitdaging om met meer creativiteit op hoger niveau te werken. Na enkele gerichte trainingen in Sassoon techniek is zij beschikbaar voor zowel kleur- als knipafspraken.