Eigenaar / master stylist Hans Beers was meer dan 20 jaar actief in de muziek- en theaterbranche voordat hij in 2005 koos voor zijn andere passie. Hij volgde opleidingen bij onder meer Sebastian Professional, de B Academy (Andy Uffels) en de SASSOON Academy (Londen). In de afgelopen jaren won hij wedstrijden in binnen- en buitenland. Foto’s van zijn werk worden gepubliceerd in heel Europa en de Verenigde Staten.

Sinds juni 2016 werkt Margarita van Gessel bij Hans Beers Hair Stage. Margarita heeft een enorme staat van dienst, onder meer als topstyliste en franchisenemer bij Salon B (Arnhem en Amsterdam) en als salonmanager bij Trendlounge Hilversum. Daarnaast doet zij podiumwerk. Zij is in principe aanwezig op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Bij Hans Beers Hair Stage staan passie en perfectie voorop. Elk bezoek start met een persoonlijk adviesgesprek. Om een goede coupe te knippen wordt rustig een uur of langer uitgetrokken. En er wordt uitsluitend gewerkt met de allerbeste producten.

Hans Beers Hair Stage werkt veelvuldig met modellen en presenteert sinds 2014 officiƫle, trendsettende collecties, die wereldwijd gepubliceerd worden.