Eigenaar / master stylist Hans Beers was meer dan 20 jaar actief in de muziek- en theaterbranche voordat hij in 2005 koos voor zijn andere passie. Hij volgde opleidingen bij onder meer Sebastian Professional, de B Academy (Andy Uffels) en de SASSOON Academy (Londen). In de afgelopen jaren won hij wedstrijden in binnen- en buitenland

Sinds 2016 zit Hans Beers in de jury van belangrijke kapperswedstrijden, traint hij met de Sassoon trainers van Nederland en België en verzorgt hij trainingen aan professionals op locatie en in de Wella Educatie Studio te Nieuwegein.

Vanaf augustus 2020 werkt Soma Rahimi in onze salon. Ze is in Kabul geboren maar woont vanaf haar 8-ste in Nederland. Ze is een zeer gedreven kapster/masterstyliste, die na de reguliere kappersschool diverse (internationale) opleidingen volgde, onder meer bij Aveda en aan de Sassoon Academy te Londen. Ze heeft ervaring in het opleiden en trainen van professionals en is volledig ingevoerd in de Sassoon techniek en filosofie!
We zijn enorm blij met de komst van Soma naar onze salon.

Soma werkt in beginsel op de woensdag, vrijdag en zaterdag.

Bij Hans Beers Hair Stage staan passie en perfectie voorop. Elk bezoek start met een persoonlijk adviesgesprek. Om een goede coupe te knippen wordt rustig een uur of langer uitgetrokken. En er wordt uitsluitend gewerkt met de allerbeste producten. De stijl van werken is "Sassoon", dat wil zeggen op basis van perfecte knip- en kleurtechnieken, met een moderne twist.

Hans Beers en zijn team werken veelvuldig met professionele modellen en presenteren sinds 2014 officiële, trendsettende collecties, die wereldwijd in de belangrijke hairmagazines gepubliceeerd worden.
Zie onder foto's: collecties en publicaties

koffie - cappuccino - espresso - Hans Beers Hair Stage
Hans Beers - kapper - hairdresser - sassoon - crafthairdresser - educator
Soma Rahimi - kapper - hairdresser - master stylist - Hans Beers Hair Stage