14-03-2019
Voor de zesde maal cover en publicatie op ESTETICA USA

Voor de zesde maal hebben we ESTETICA USA weten te bereiken, met een cover en een publicatie van de hele nieuwe collectie MEANING – SS19.

ESTETICA UK volgede een dag later.

ESTETICA USA is het grootste hairmagazine ter wereld, met maar liefst 500 man redactie. Het blad heeft onder vakgenoten de hoogste prestige.

Bijgaand de cover plus een link naar de volledige collectie.

Estetica_Meaning_150dpi

MEANING SS19 on ESTETICA USA
MEANING SS19 on Collections

22-08-2018
Knipdemonstraties kappersbeurs

Op 3 en 4 juni gaven Julienne en ik enkele knipdemonstraties tijdens de kappersbeurs The Hair-X-perience te Gorinchem. De belangstelling was enorm. Collega Ronald Pronk nam enkele foto’s.

hairxperience2-ronaldpronk34284621_2203536566328669_4427794622827200512_o

hairxperience3-ronaldpronk34338166_2203533649662294_2420731301322555392_o

23-07-2018
Zomervakantie

De zomervakantie komt er aan. Op vrijdag 27 juli om 15.00 uur stoppen we even, om pas op zaterdag 18 augustus weer door te gaan. Geniet allemaal van de eventuele vakanties en het mooie weer!

25-06-2018

Collection #MeToo – autumn/winter 2018

Being attractive doesn’t mean you are available to everyone
Women are not toys
Be beautiful, be proud and empower yourselves

“The people who have broken their silence on sexual assault and harassment span all races, all income classes, all occupations and virtually all corners of the globe.Their collective anger has spurred immediateand shocking results. For their influence on 2017, they are TIME’s Person of the Year.” (Time, Dec. 2017)

Dit is het motto van onze nieuwste collectie, #MeToo. Hieronder één van de beelden. De complete collectie vind je hier: Collecties

Collection #MeToo #1

27-05-2018
Meet & Greet
In de zomer van 2004 (ik was 48) besloot ik om kapper te worden. Ik schreef mij in voor de opleiding en in september 2005 opende ik, in het pand waar ik tot dan toe mijn impresariaat had, mijn eigen kapsalon.
Ik had geen ambities, behalve in alle rust mooi werk maken.Vanaf het eerste idee tot nu zijn 14 jaar verlopen, met diverse opleidingen, onder meer bij Sassoon in Londen. Ik ging ook fotograferen en werken met modellen. Met foto’s van mijn modellen won ik enkele wedstrijden. In 2014 maakte ik mijn eerste echte collectie. Verschillende collecties volgden. Tot mijn verbazing werden ze allemaal gepubliceerd in alle belangrijke hairmagazines over de hele wereld.
Inmiddels geef ik kniptraining, o.a. bij Wella in Rotterdam. En zit ik in de jury van de Wella Trend Vision Award. Ik vind het een grote eer.Maar wat is nu ècht bijzonder?
Volgende week is er de tweede editie van de Hair X-perience, een grote kappersbeurs in Gorinchem. Ik mag daar twee knipdemonstraties geven en tweemaal mijn verhaal over het maken van collecties vertellen.
Maar als je kijkt op de laatste pagina van het programmaboekje:… Meet & Greet…
Ik zal mijn schoenen aan houden.programma-the-hair-x-perience-1_150
programma-the-hair-x-perience-4_150

05-02-2018
And again: ESTETICA USA !!!
Wederom, voor de VIJFDE maal op rij, werd onze collectie gepubliceerd op Estetica USA. Het grootste hairmagazine ter wereld, met maar liefst 500 man redactie. Niet minder dan 25.000 collecties per jaar krijgen ze toegestuurd. Om dan weer gefeatured te worden is ongelooflijk! Hieronder de cover met één van de beelden van onze collectie INTROSPECTIVE.
De link naar de volledige collectie is deze: Introspective op Estetica Magazine USA
Trouwens, ook ESTETICA UK (Engeland) publiceerde het. Zie: Introspective op Estetica UK

introspective_estetica_usa

29-01-2018
Our new collection INTROSPECTIVE – SS18 is on!!

Onze nieuwe collectie is uit. We hadden de kapsels al in oktober gemaakt en gefotografeerd, maar voordat zo’n trendcollectie openbaar is gaat er altijd nog wat tijd overheen. TopHair Magazine was de eerste die het publiceerde, gevolgd door AHead Hair Media. Dus gelijk maar in Azië!

Bij deze collectie heeft een oude bekende weer meegewerkt: Javier Ansotegui. Julienne heeft volop geassisteerd. De makeup was van Juliette den Ouden, de styling van Fayola Wekker en de fotografie werd verzorgd door Richard Monsieurs (never change a winning team). Concept, productie en het knipwerk is van mijn hand.

_mon2394-1

De collectie is te zien onder collecties (foto’s). De publicatie in TopHair is te zien onder Publicaties (bij foto’s). De publicatie bij Ahaed Hair Media vind je hier: Ahead Hair Media

11-01-2018
Training van de bob
Gister heeft Julienne de bob getrained, zoals die behoort te zijn op basis van de techniek van Sassoon. Heel mooi technisch knipwerk, wat een perfect zittend en prachtig ogend kapsel oplevert. Ik heb er een paar foto’s van gemaakt.

img_0055zwavt800

he0b4534avt850

he0b4639avt850


04-01-2018
Trainingen voor kappers
Het trainingsprogramma bij Coty Rotterdam is bekend. Zie onderstaand schema. Ook kappers die geen klant zijn bij Coty (Wella, Sebastian, Sassoon) kunnen zich inschrijven voor één van de cursussen. Daarnaast is Hans Beers te boeken voor in-salon trainingen.

coty_educatie_2018


17-12-2017
Balayage en Wellaplex
Al enige tijd is er een trend die we ‘Balayage’ noemen. Het is een soort highlighten, waarbij het haar ongeveer vanaf halverwege heel geleidelijk opgelicht wordt. Meestal (niet altijd) wordt na het ontkleuren nog een toning op het haar aangebracht, waardoor er een prachtige koele kleur ontstaat.
Dit aanbrengen van de balayage is niet zo eenvoudig als je denkt. Het moet heel subtiel en nauwkeurig gebeuren, waardoor je de overgangen bijna niet ziet en het er heel natuurlijk uitziet. Het is niet direct een techniek die bij Sassoon toegepast wordt, maar onze nieuwe medewerkster Julienne is er werkelijk een kei in. Dus wanneer het je leuk lijkt om een balayage te nemen, boek dan bij Julienne.
Een ander punt is dat ontkleuren altijd schadelijk is voor het haar. Tijdens het ontkleuren worden de zogenaamde zwavelbruggen in het haar afgebroken. Het haar wordt broos, breekbaar en verliest z’n elasticieit. Sinds kort zijn er producten op de markt die dit proces tegengaan en de zwavelbruggen zelfs herstellen. Eén van de beste producten op dit gebied is Wellaplex. Inmiddels is door de fabrikanten getest of Wellaplex goed te combineren is met Sassoon verf en blondeer. De resultaten zijn positief en we hebben dus een ‘go’ om met Wellaplex te werken. Het is niet altijd nodig, maar in sommige gevallen is het zeker aan te raden. Overleg met ons wanneer je komt blonderen, of wanneer je kiest voor een balayage.
Op de foto een klant die onlangs een balayage kreeg van Julienne. In dit geval waren toning en Wellaplex niet nodig.

balayage


14-11-2017
Julienne nieuwe medewerkster bij Hans Beers Hair Stage
Sinds half september werkt Julienne bij ons. Ze stond al vijf jaar elders in een salon, maar had behoefte aan meer: meer tijd, meer kwaliteit, meer creativiteit, andere technieken, fotoshoots, kortom alles waar wij voor staan. Ze kende onze salon al (haar moeder komt hier altijd) en wij kenden Julienne al en zo was het snel beklonken. Aanvankelijk was ze vooral actief met kleuren, maar na enkele trainingen Sassoon techniek is ze nu ook klaar om te knippen. Ze werkt van woensdag tot en met zaterdag. Laat je verrassen en boek een afspraak bij Julienne!
he0b3898av800t
he0b3926avt800


27-08-2017
Voor de vierde maal op rij publicatie in ESTETICA USA, inclusief de cover!
Ook onze collectie HEROES is gepubliceerd door ESTETICA USA. Een Hairmagazine met maar liefst 500 man redactie en waar je, tussen de 25.000 inzendingen per jaar, niet zo snel in doordringt. Een enorme eer, enorm trots! Tegelijkertijd werd de collectie ook gepubliceerd in Estetica UK. Minstens zo eervol, vanwege het ongeëvenaard hoge niveau van Engeland.
Ziehier de link naar Estetica USA: HEROES op Estetica USA

heroes-op-esteticausa


06-8-2017
Vakantie tot 26 augustus. Boek online via Afspraken

vakantie_lr800


01-03-2017
Nieuwste collectie HEROES eerbetoon aan David Bowie
Onze nieuwste collectie is uit, getiteld: HEROES.
Van ’76 tot ’78 woonde Bowie aan de Hauptstrasse in Berlijn, de stad die jarenlang verscheurd werd door de Berlijnse Muur. Een van zijn meest intrigerende songs, HEROES, gaat over die muur, die liefde vaak onmogelijk maakte. In de song overwint de hoop: “We can be heroes just for one day.”
EsteticaNL plaatste de collectie, met op de cover de “Look of the Week”.
Voor meer publicaties, zie Publicaties
Voor de volledige collectie, ga naar: Collecties

esteticanederlandheroescover


30-10-2016
Wella TrendVision 2016 Award
Hieronder schreven we al over de Wella TrendVision 2016 Award, waar ik als jurylid mocht optreden.
Nickelodeon heeft een mooi videoverslag van de dag gemaakt, met beelden backstage etc.
En inderdaad, u ziet uw kapper ook even in beeld.

26-10-2016
Haarshow BRÜCKE tijdens de Nacht van de Industriecultuur
Het is gelukt, een prachtige show in Zaandam, tijdens de Nacht van de Industriecultuur.
Maar liefst zes modellen hebben we kunnen showen. Ons team was versterkt met Emma de Rooij – make up artist; Fayola Wekker – styling; en Margaritha van Gessel – masterstylist.
We zijn nog in afwachting van een mooie video-opname. Maar hier alvast een paar foto’s:
Hier het hele team vlak voor de show:
dsc01000avt800

 

En hier een foto van alle modellen op het podium, gemaakt door Ruben Timman / Nowords.nl
nachtvandeindustriecultuur_rubentimman

21-10-2016
Hans Beers Hair Stage showt BRÜCKE in Zaandam
Op zaterdag 22 oktober zal ons team de collectie BRÜCKE showen tijdens de Nacht van de Industriecultuur in Zaandam. Een bruisend event met muziek, theater, videokunst, talkshow en dus ook hairfashion. Ergens tussen 21 en 22 uur zullen onze zes modellen aantreden op het showpodium. Thema van het event is: transitie. Ga voor meer informatie en kaarten (€7,50) naar: Nacht van de Industriecultuur
nachtvandeindustriecultuur

21-09-2016
Reviews op de kapsalonsite WieWatHaar
We zijn er eerlijk gezegd nooit zo mee bezig, het verzamelen van reviews van onze salon. Maar er is een aparte site, waar je wel degelijk een recensie kunt plaatsen. Afgelopen dagen gingen drie van onze klanten daar naartoe en kijk nou naar de resultaten!

Wilt u ook graag uw ervaringen delen, ga dan naar:
wiewathaar.nl
reviewswiewathaar150v

13-09-2016
Wella TrendVision 2016 Award, lid van de jury
Afgelopen weekend (11 september 2016) vond de Wella TrendVision 2016 Award plaats. Eén van de belangrijkste wedstrijden op kappersgebied. Een enorme stimulans voor jonge ambitieuze kappers om zichzelf uit te dagen en te overtreffen. Na een voorselectie en enkele bootcamp-bijeenkomsten kwamen de kandidaten op zondagochtend de 11e om 7.00 uur in de Wella Studio’s te Rotterdam bijeen, om daar live hun prestatie neer te zetten, welke ‘s avonds in de Brabant hallen te Den Bosch tijdens een grote show-avond zouden worden gepresenteerd en beoordeeld. De winnaars gaan door naar de internationale competitie, dit jaar in Barcelona.
De organisatie had mij gevraagd zitting te nemen in de jury. Een hele eer, want wie ben ik om te mogen oordelen over zoveel kwaliteit? In het format was voorzien dat ik ‘s ochtends al aanwezig zou zijn, om te kunnen zien hoe de kandidaten werkten, wat hun uitgangspunten waren, of er sprake was van fair play, etc. Concept, aanpak, techniek, netheid enzovoort konden zo gevolgd worden.
‘s Middags toog het hele circus naar Den Bosch voor de Grand Finale.
Ik vond het, naast een hele verantwoordelijkheid, geweldig om dit fenomeen vanaf deze kant mee te maken.
Hieronder een foto (© Coos de Joode) met de voltallige jury en vervolgens een foto van mijn hand, waarop de prijswinnaars (creative en color) met hun modellen te zien zijn.
Daarnaast waren er diverse shows van de Icons of the Hair Industry, waaronder meervoudig award-winners Hester Wernert-Rijn en (vanuit de UK) Darren Ambrose.
Een groots evenement!
img_2700
he0b1436avt800

29-08-2016
En weer, voor de derde keer:
Publicaties in ESTETICA USA en ESTETICA UK !!!
Dit mag uniek genoemd worden: drie maal achtereen onze collecties gepubliceerd in de meest toonaangevende magazines ter wereld op haargebied: EsteticaUK en EsteticaUSA.
En ook voor de derde keer een fraaie cover!

 

brucke_cover_esteticausa

brucke_op_esteticauk
Bekijk de publicatie op EsteticaUK: Brücke op EsteticaUK

15-08-2016
Nieuwe collectie: BRÜCKE – najaar/winter 2016
Begin vorige eeuw werd de Duitse kustenaarsgroep ‘Brücke’ opgericht, opgevolgd door ‘Der Blaue Reiter’. Deze expressionisten verzetten zich tegen de mechanisering van de samenleving onder druk van de snel oprukkende industrialisatie. De kunstenaars wilden een brug slaan naar een toekomst waarin de mens weer mens kon zijn. Met veel ruimte voor emotie, eenvoud, spontaniteit, solidariteit.
Ruim een eeuw later zien we dezelfde beweging, nu niet tegen de industrialisatie, maar tegen de alomvattende digitale wereld. De behoefte aan eigen identiteit en persoonlijke gevoelens leeft volop. Heldere kleuren, krachtige vormen, eenvoud, spontaniteit en verbondenheid zijn de sleutelwoorden. Met zijn nieuwe collectie ‘BRÜCKE’ – AW2016 wil Hans Beers Hair Stage een nieuwe brug slaan naar de puurheid van het bestaan, naar een wereld van mooie mensen en hun emoties.

Zie voor alle beelden: collecties

 

22-07-2016
Zomervakantie
Vanaf 25 juli tot en met 16 augustus 2016 is de salon wegens vakantie gesloten.
U kunt alvast uw afspraak inplannen via de online agenda: Maak een afspraak

22-07-2016
Margarita onze nieuwe topstyliste
Sinds enkele weken hebben we een nieuwe topstyliste in onze salon: Margarita van Gessel. Zij werkte eerder bij Salon B (o.a. als franchisenemer op de locatie Gravenstraat Amsterdam-Centrum) en als salonmanager bij Trendlounge Hilversum. Margarita heeft een enorme staat van dienst, volgde talloze trainingen en deed ook podiumwerk.
Margarita werkt in principe op de donderdag, vrijdag en zaterdag.Microsoft Word - Document3

10-04-2016
En we herhalen onze actie: 2 voor de prijs van 1
Vanwege het herhaalde succes met onze publicatie in de USA herhalen we ook onze kennismakingsactie: kom naar de salon voor een uitgebreid adviesgesprek, een heerlijke wasmassage en een uitmuntende knipbehandeling, neem iemand mee die de salon nog niet kent, en betaal samen slechts één knipbehandeling (dames € 69,95). Niet in combinatie met andere acties of kortingen. Vraag naar de voorwaarden. Wacht niet te lang, want vol = vol. De actie loopt tot 1 mei 2016.
Dus bel voor een afspraak: 020-6171614
IH_PN9197_Hans_Beers_flyer_WT.indd

08-03-2016
And again, publiced in ESTETICA MAGAZINE USA, including the cover!!!
Alweer, en precies op Internationale Vrouwendag, bereikten we met onze nieuwe collectie SURVIVORS (SS2016) het prestigieuze kappersmagazine ESTETICA USA. De collectie gaat over een generatie vrouwen die zich, temidden van een wereld vol bedreigingen (oorlog, armoede, honger, seksuele intimidatie) staande weet te houden en zich manifesteert als overlevers. De kapsels zijn praktisch en stoer, maar elegant en verleidelijk tegelijk. De collectie werd al snel gepubliceerd in veel toonaangevende Europese hair-magazines. Maar vandaag kwam daar wederom, net als bij onze collectie AUTONOMY, een publicatie in ESTETICA USA bij, inclusief de cover!
Zie hieronder de visual, plus de link naar de online publicatie. We hoeven niet te zeggen hoe trots we zijn!
EsteticaUSA_Survivors
01-02-2016
Unieke 2 voor de prijs van 1 actie in verband met publicatie USA
Onze collectie Autonomy werd gepubliceerd in het prestigieuze kappersblad Estetica Magazine USA, met bovendien één van de beelden op de cover.
Estetica Magazine USA is niet zomaar een kappersblad. Het beschikt over niet minder dan 500 redacteuren en ontvangt over de 2000 collecties per maand.
HANS BEERS – HAIR STAGE wist als eerste Nederlandse kapper zijn collectie hier gepubliceerd te krijgen. Een prestatie van formaat, waar we enorm trots op zijn!
Wij vinden dit een feestje waard. En om u mee te laten genieten van ons succes doen we u een uniek aanbod:
Kom voor een uitgebreid adviesgesprek, hoofdmassage en knipbehandeling naar onze salon en neem iemand mee die onze salon nog niet kent. U betaalt samen slechts één knipbehandeling (dames € 69,95).

Deze actie loopt tot 1 maart 2016. Wel even bellen voor een afspraak (of online reserveren, dat kan natuurlijk ook). Maar wacht niet te lang, want vol is vol.

EsteticaUSA150_800_600

22-01-2016
Collectie SURVIVORS – SS2016 onlineDe collectie SURVIVORS SpringSummer 2016 is online en verstuurd naar de diverse bladen. We werden al snel verrast met een publicatie op TopHair.nl (zie onder publicaties).
Ging AUTONOMY nog over sterke onafhankelijke vrouwen, in de collectie SURVIVORS gaan we nog een stapje verder: vrouwen zijn overlevers in een wereld vol levensbedreigende situaties en omstandigheden. Dit leidt tot stoere krachtige kapsels, met mannelijke elementen, maar vrouwelijk en verleidelijk tegelijk.
Zie de afzonderlijke foto’s van SURVIVORS onder collecties.SURVIVORS - SS2016

 

24-11-2015

Collectie AUTONOMY op de cover van EsteticaMagazine USA !!!De laatste collectie, AUTONOMY, werd in korte tijd door heel Europa gepubliceerd. In Nederland (StyleVision), Duitsland (4 maal), Oostenrijk, Spanje, Oekraïne en Engeland (2 maal, waaronder EsteticaMagazine UK). Maar als klap op de vuurpijl werd de collectie gepubliceerd in het belangrijke vakblad EsteticaMagazine USA, inclusief de cover!!! Uniek! En of we trots zijn!!

Zie hier de originele publicatie op de Facebook-pagina van Estetica USA (cover). Vandaar kan men doorklikken naar de gehele collectie.
EsteticaMagazine USA

15-10-2015
Het 10-jarig Jubileum, salonconcert, start nieuwe naam, de foto’sOp 4 oktober vierden we het 10-jarig jubileum en tegelijkertijd de start van HANS BEERS HAIR STAGE. Bovendien was er een fantastisch concert, gegeven door jazz-zangeres Lydia van Dam, begeleid door Maarten van der Grinten (gitaar) en Erik Robaard (Bas).
Richard van Herwaarden (RvHFoto) maakte foto’s. Hieronder een compilatie.Jubileum8_800Jubileum1a800Jubileum2_800Jubileum3_800Jubileum4_800Jubileum5_800Jubileum6_800Jubileum7_800
===========================================2015-10-05
NIEUWE COLLECTIE ‘AUTONOMY’ AutumnWinter2015
AUTONOMY_01AUTONOMY – DE INSPIRATIE
Autos en nomos zijn de Griekse woorden voor zelf en wet; autonomos doelt op iemand die zijn of haar eigen wetten bepaalt. Onafhankelijk, zelfstandig, zelfbewust en doelgericht zijn kernbegrippen van de hedendaagse vrouw. Een sterke onafhankelijke vrouw vindt het juiste evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. De moderne vrouw straalt uit dat zij weet wat zij wil. Zij bezit zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en is in staat om richting te geven aan haar eigen leven, haar omgeving en meer. Power Women zijn onder meer modellen, zangeressen, actrices, ontwerpers en zakenvrouwen. Ook vrouwelijke politici behoren tot deze groep. Maar ook de “gewone” vrouw is toe aan een herijking van haar positie in de maatschappij. En de maatschappij heeft hen meer nodig dan ooit.AUTONOMY – DE COLLECTIE
De collectie AUTONOMY van HANS BEERS HAIR STAGE gaat over sterke onafhankelijke vrouwen, autonome vrouwen. Ze zijn mooi, modieus, maar niet volgzaam of om louter te behagen. Ze geven kleur en tegelijkertijd richting aan de maatschappij. Ze breken met tradities van schoonheid en onderwerping. Ze zijn aanwezig, op hun eigen manier. De hiermee gepaard gaande eigenzinnigheid komt tot uiting in uiterlijk en kapsel. Eigenzinnige / eigentijdse kleuren en vormen, tegendraadse details, niet onvrouwelijk maar zeker niet traditioneel. De autonome vrouw anno nu is mooi, maar anders dan we gewend waren. De autonome vrouw is zichzelf.MASTERCLASS
Om de (her-)introductie van de autonome vrouw te onderstrepen bieden de internationale session stylisten Hans Beers en Javier Ansotegui diverse (internationale) masterclasses om kapsels met AUTONOMY te creëren. Tijdens deze masterclass wordt er gezocht naar eigen creaties van jouw visie op de autonome vrouw van nu. Voor meer informatie omtrent de masterclasses neem contact op met: Hans Beers – Hair Stage: +31 (0)20 6171614 of mail naar info@hansbeers.com (voorheen info@invitation.nu).COLOFONHANS BEERS HAIR STAGECut & Color: Hans Beers en Javier Ansotegui
Make up: Juliette den Ouden
Styling: Juliette den Ouden en Fayola Wekker
Photography: Richard MonsieursZie volledige collectie op: Foto’s

================================

2015-10-01 NIEUWE COUPE MARIT VAN BOHEMEN IN BEAU MONDE

Actrice/presentatrice MARIT VAN BOHEMEN laat sinds enige tijd haar haar verzorgen door HANS BEERS HAIR STAGE.
Onlangs hebben we de coupe een flink stuk korter gemaakt en van lagen voorzien. Hierdoor ontstaat meer volume en beweging.
Marit was wat nerveus, vooral ook omdat er een fotoshoot voor de BEAU MONDE aan zat te komen.
Het resultaat, ook van de fotoshoot, was allesbehalve teleurstellend. Marit was in de wolken.

Marit72
Foto: Tunk Photography

===============================

2015-10-01
10-jarig jubileum
INVITATION HAIR wordt HANS BEERS HAIR STAGE

Na 10 succesvolle jaren geeft topstylist Hans Beers zijn salon Invitation Hair een make-over. Vanaf nu heet zijn salon HANS BEERS HAIR STAGE.

In de afgelopen jaren won Hans Beers prijzen in binnen- en buitenland. De coupes die hij creëert worden door heel Europa en de Verenigde Staten geroemd. Reden om zijn eigen naam te verbinden aan zijn salon. En omdat Beers zijn salon als een podium ziet, waarop de klant de ster is, moest de term STAGE in de naam opgenomen worden. HAIR STAGE in dit geval.

Er werden een nieuw logo en een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Ook het markante gebouw kreeg een nieuwe uitstraling. Voortaan is ook een afspraak te boeken via de eveneens nieuwe website: HansBeers.com

"Hans Beers hair stage" Salonconcert & presentatie nieuwe logo e
Foto: RvHFoto