Trainingen najaar 2018 Wella Educatiecentrum Rotterdam

Voor het najaar 2018 staan twee trainingen, elk van drie dagen, geprogrammeerd bij Wella (Coty) Rotterdam. Ook niet-Coty klanten kunnen hier voor inschrijven. Bel of mail ons gerust bij vragen hierover.

wella_educatiebrochure_aw18_pag20_1240_2ayspijlersv

Hans Beers Hair Stage biedt trainingen voor kappers

In grote lijnen zijn te onderscheiden:

a. kniptrainingen, modern haircuts, gebaseerd op de techniek van Sassoon
b. hoe maak ik een collectie
c. personal coaching, welke kapper wil jij zijn

Ad a. Misschien loopt jouw salon prima en heb je geen reden tot klagen. Maar misschien ben je toch niet helemaal tevreden over bepaalde aspecten van jouw dienstverlening. Lange kapsels kan jouw team prachtig knippen en stylen, kleuren is hun lust en leven, maar misschien ben je niet helemaal trots op de korte kapsels die de deur uitgaan. Hoe gek het ook klinkt, knippen is vaak een ondergeschoven kindje bij veel salons. Zeker als het aankomt op de superieure techniek van Vidal Sassoon. Hoe krijg je jouw technieken beter? Hoe verander je ‘pittig kort’ in ‘trendy kort’? Hoe knip ik de perfecte bob? Maar ook, lange kapsels kunnen soms meer personality hebben. Wat adviseer ik deze klant, welke opties zijn er en waardoor krijgt jouw klant een heel eigen en uniek kapsel, waardoor haar persoonlijkheid nog beter tot zijn recht komt? Kapper zijn is tenslotte niet alleen maar een stukje van het haar afknippen, je bouwt mee aan het imago van jouw klant. Al deze zaken komen aan bod in de trainingen ‘Modern Haircuts’.

Ad b. Sinds 2014 maakt Hans Beers Hair Stage eigen collecties. En het bijzondere is dat ze vanaf het begin werden gepubliceerd in alle belangrijke hairmagazines over de hele wereld. Wat is precies een collectie, hoe komt deze tot stand, wat zijn de verschillende zaken om rekening mee te houden, en hoe krijg je hem verder dan jouw instagram of facebook? Op grond van zijn succesvolle ervaring kan Hans Beers de kapper die overweegt om een collectie te maken helpen, zowel bij het tot stand komen van het idee als bij de uitvoering ervan, alsook bij de verspreiding van de beelden.

Ad c. Je hebt de opleiding succesvol afgerond en na een schitterende stage heb je een nog mooiere baan in een prachtige salon. En toch, na een tijdje begint het te kriebelen. Was dit nu precies wat jou voor ogen stond? Elke dag die uitgroei bijwerken en die puntjes knippen? Wat mis je, waar ligt jouw passie en hoe zou je daar kunnen komen? Boek een sessie, in een groep of individueel, om eens te kijken waar je nu staat en hoe je verder komt.

De trainingen worden gegeven op locatie (in de salon) of in onze eigen salon. Er is ook een aanbod van onze trainingen bij de Educatiestudio’s van Wella te Rotterdam.
Stuur een mailtje met jouw vragen. Elke training kan op maat worden aangeboden. Samen definiƫren we behoefte en aanpak.

img_4958

img_0055zwavt800

img_9272-2