VIDEO's

We zijn begonnen met het maken van filmpjes.
Enerzijds behandelen we stylingtips en productgebruik, bedoeld voor de consument thuis.
Anderzijds geven we teasers van knip- en kleurtechnieken, bedoeld voor kappers. Tijdens trainingen gaan we hier dieper op in.

4 oktober 2021
Use your GHD Glide Hot Brush!
Een ware revolutie in stylingland, een borstel die warm wordt zoals een stijltang. Eerst even je haar droogföhnen en dan gewoon borstelen, pluk voor pluk, of dwars door het hele haar. Schitterend!

25 september 2021
Men and Potion 9
Ook mannen zitten wel eens met de handen in het haar. Letterlijk. Doe er dan gelijk wat Potion 9 in, op handdoek droog haar. Aan de lucht laten drogen. Klaar!

20 juni 2021
Using Curl Form and the GHD Diffuser to get beautiful curls
Als je krullen hebt wil je ook dat ze mooi zijn. Behalve dat ze op de juiste manier geknipt worden is het drogen en stylen heel belangrijk. Bekijk hier hoe je thuis te werk gaat  met behulp van Sassoon Curl Form en de GHD Diffuser op jouw föhn.

3 mei 2021
Use Your Styler
Dit is weer een kort instructie-filmpje voor de consument. Je kunt je haar vaak mooi polijsten met een stijltang. Bij GHD heet dat 'styler'. Natuurlijk eerst een beschermend product gebruiken (Heat Shape) en het haar drogen. En dan gewoon oefenen. Je kan het!

29 maart 2021
Do The Buzz
We geven regelmatig knip- en kleurtrainingen aan kappers, waarin we nieuwe technieken en trends behandelen en oefenen. Eén van de trends van dit moment is opscheertechnieken bij dames. Eigenlijk de vrouwelijke variant van barbertechnieken. De kunst is om het toch vrouwelijk te houden.

21 maart 2021
How to use Heat Shape
Je hebt een heerlijk product van de kapper mee naar huis genomen, waarmee je je haar prachtig kunt drogen. Maar... hoe deed die kapper dat nou precies? In dit filmpje: hoe gebruik je de Heat Shape van Sassoon?