28-09-2023

Op de foto met mijn grote voorbeelden Antoinette Beenders en Ricardo Dinis. Beiden Global Creative Directors AVEDA.

Wat een hoog niveau op het AVEDA congress 2023 in Minneapolis!

Backstage heb ik diverse grootheden in het kappersvak ontmoet. Mooi om te zien hoe begaan de medewerkers in de fabriek van AVEDA in Minneapolis zijn. De waardering wordt over en weer uitgesproken en deze liefde zie ik terugkomen in de producten van AVEDA. 

Vol met inspiratie ben ik teruggekeerd in Amsterdam. 

Wil jij dat ik mijn nieuwe ideeën toe ga passen op jouw haar? Maak dan nu een afspraak

Bedankt Aveda Benelux voor deze uitnodiging en Global Team voor de warme ontvangst!


16-07-2023

Wie gaat de komende jaren het straatbeeld bepalen in Amsterdam Sloten?

Na jarenlang de toon gezet te hebben in de haarmodewereld heeft Hans Beers zijn schaar aan de wilgen gehangen en heeft hij het stokje overgedragen aan niemand minder dan Soma Rahimi.

Hans was al enige jaren op zoek naar een zwaargewicht die zijn klanten minimaal net zo goed kon knippen als hij en ook nog eens de salon over wilde nemen. In het kappersvak is dat zoeken naar een speld in een hooiberg. Hans had daarbij een naam opgebouwd. Hij houdt van extremen. Soma ademt creativiteit uit en draait haar hand daar niet voor om. Ze heeft opleidingen o.a. in Londen bij Vidal Sassoon gevolgd en is afgelopen mei weer voor een extra training daar naartoe gegaan. “Ik hou niet van stilstaan’” zegt Soma. “Deze salon kwam voor mij op het juiste moment. Ik had mezelf opgewerkt van leerling naar bedrijfsleider. Uiteindelijk is het toch leuker om zelf te bepalen welke koers er gevaren moet worden. Zo heb ik laatst een show en een masterclass over duurzaamheid op een kappersbeurs gegeven. Wat mij betreft gaat de kappersbranche meer deze kant op. De eerste stap heb ik begin 2022 in deze salon al genomen door te gaan werken met de producten van Aveda. Dit is een merk dat al 45 jaar met duurzaamheid bezig is en waar ik al mijn hele carrière mee werk. Als je zelf daarin een stap wil zetten dan raad ik je aan om eens langs te komen voor advies.”

“Ik geef mensen graag advies over het gebruik van hun huidige styling tools zodat er geen nieuwe gekocht hoeven te worden. Zelf verwacht ik dat de oude technieken weer terug gaan keren. In de metro van Londen zag ik bijvoorbeeld een trendy jongedame met rollers in het haar. Het lijkt me leuk om een dag te gaan organiseren waarbij ik met een aantal klanten de verschillende technieken van vroeger ga oefenen. Bij alle modellen van mijn laatste show hadden we dit ook gedaan. Geen gebruik gemaakt van stijl- en/of krultangen maar allerlei andere methodes om het haar mee om te vormen.”

Het podium (Hans Beers Hair Stage) is overgenomen door Soma Rahimi. Voor meer informatie: www.hansbeers.com. Je kunt een afspraak maken via de website of eventueel bellen naar 020-6171614.

Tip: De Hairspa is een ideale kennismaking met Aveda. Vooral in en na de zomer kan het haar niet zonder deze behandeling. Je komt daarbij volledig tot rust tijdens een hoofd- en handmassage. Zelfs de stoel masseert tijdens de behandeling het lichaam!


28-09-2022

HairSpa Denk je (vooral na de zomer): dat haar kan wel eens een oppeppertje gebruiken?
Wat dacht je van een HairSpa?

Sinds we met AVEDA werken zullen we (nog) meer aandacht aan de de conditie van jouw haar besteden. En dat uitsluitend op basis van natuurlijke producten.

Eén van de zaken waarmee binnen AVEDA al langer mee gewerkt wordt is de HairSpa, een weldadige behandeling van het haar, terwijl jijzelf ook even kunt genieten van pure qualitiytime! Hoe werkt het?
Voorafgaand aan een knip- of stylebehandeling krijg je een botanical repair professional treatment. Deze behandeling transformeert droog en beschadigd haar in sterker, zachter en glanzender haar. Na een was- en hoofdhuid-massage wordt het bijbehorende maskeropgebracht. Er gaat een warme/vochtige handdoek om het haar. Het masker mag 10 minuten intrekken.
Tijdens dit intrekken mag je genieten van een handmassage met een hydraterende handcrème!
Kom je (ook) voor een kleurbehandeling? Dan kunnen we de HairSpa inplannen na het kleuren (en voor eventuele andere behandelingen zoals knippen of stylen).

De totale HairSpa behandeling neemt zo’n 30 minuten in beslag.

Denk er om dat de behandeling wel ingepland moet worden. Je kunt het aanvinken bij het maken van een afspraak. Kom je er niet uit, bel dan even of stuur een mailtje.

Op de foto: onze enthousiaste klant Sharida, die inmiddels weet hoe geweldig de HairSpa is.

HairSpa7Q2A8829va1024
HairSpa7Q2A8844va1024

12 en 13-06-2022

The HairXperience Sinds 3 jaar was er weer een beurs voor kappers. Na 2 zware corona-jaren mocht het weer. In de Evenementenhal Gorinchem was weer twee dagen the HairXperience, waar normaal zo’n 2000 duizend kappers kennis maken met nieuwe trends, technieken en producten. Evenals op vorige edities mocht ik weer demonstraties moderne kniptechnieken geven. En omdat Soma op vakantie was heb ik Annemieke meegevraagd, die bij onze collecties steeds de make up en styling verzorgt.
Het was weer een feest om te doen.

Gorinchem, 12 juni 2022.
Gorinchem, 12 juni 2022.

05-05-2022

Hans Beers Hair Stage start met AVEDA

Aveda missie en erfgoed

Natuurlijk, we zijn een Sassoon Professional Partner. We werken volgens de sublieme techieken van Sassoon. En we voeren de producten van Sassoon. Maar…

… de wereld verandert. Een steeds grotere verantwoordelijkheid drukt op ons met oog op de wereld om ons heen. Daarom zijn we in zee gegaan met AVEDA.

De producten van AVEDA zijn 100% plantaardig, vegan zelfs, bevatten geen micro-plastics, worden maximaal duurzaam geproduceerd, kortom, AVEDA is het antwoord op de vragen van deze tijd. En bovenal: het zijn sublieme producten voor jouw huid en haar!

Laat je informeren over wat de producten van AVEDA voor jou kunnen doen!

TM21030001636462_large
aveda botanical repair TM21060001536197_large
TM21060015534860_large

08-02-2022 Fris uit de startblokken We mogen weer naar de kapper. Alweer een paar weken. En dat was mooi. De hele kerstdrukte kwam alsnog.  Tijdens de lockdown hebben we trouwens niet stilgezeten. We hebben de indeling veranderd. En vooral, we zijn van 2 naar 4 werkplekken gegaan. Heel veel extra led-licht erboven. Zithoek op een andere plek. De foto’s van de muren, alles geschilderd. Er komen natuurlijk weer nieuwe foto’s. En, niet zichtbaar, we hebben eindelijk een plekje gevonden voor een wasmachine in de salon. Tja… Ons pand was nooit als kapsalon gebouwd. Maar wordt het dan uiteindelijk toch!

Zelf vinden we de spiegels imposant. Wat vinden jullie?

  13-01-2022 Lockdown Corona, misschien per zaterdag 15 januari opgeheven Van de lockdown die in December 2021 inging hebben we niet eens meer melding gemaakt. Het nieuws was algemeen bekend.
Er gaan nu geruchten dat we per a.s. zaterdag 15 januari weer zouden mogen werken!
We bellen die klanten die al eerder een afspraak hadden.
Wil je op de kortst mogelijke termijn ook een afspraak bij ons, laat het ons weten via de mail: info@hansbeers.com 17-08-2021 Nieuwe collectie OUTLAW – AW21 is uit! Ondanks corona en andere ongemakken zijn we er toch weer in geslaagd een nieuwe collectie samen te stellen. Titel: OUTLAW.
Het Duitse vakblad Menschen Im Salon was de eerste die deze collectie onmiddellijk oppakte en publiceerde. Zie onder https://hansbeers.com/publicaties

Onder https://hansbeers.com/collecties/ zijn de beelden te bewonderen.
Het motto luidt: Mensen hebben behoefte aan vrijheid. Mensen willen zich onderscheiden. Outlaw betekent vogelvrij verklaarde. Waar men dit voorheen als straf zou ervaren, omdat je erbij wilde horen, kiezen mensen er nu juist voor om naar zijn of haar eigen gevoel te luisteren en zich niets aan te trekken van geldende regels. 06-05-2021 GHD styling tools nu exclusief bij ons verkrijgbaar Voor het drogen en stylen van het haar is het enorm belangrijk om met goede tools te werken. Hoe is bijvoorbeeld de temperatuurregeling? Het gaat tenslotte wel om je haar! Daarom: als je een föhn, stijltang of bijvoorbeeld hotbrush gebruikt, neem dan alleen de allerbeste!

GHD betekent Good Hair Day. GHD had altijd de ambitie om de beste te willen zijn. En dat zijn ze dan ook. De meeste professionals werken met GHD. We zijn enorm trots om sinds kort officieel dealer te zijn voor de stylingtools van GHD. Wij leveren alle beschikbare producten van GHD, inclusief de juiste instructies! Als de klant het zou willen gaan we zelfs samen oefenen, om bepaalde stylingtechnieken onder de knie te krijgen. Alles gericht op succesvol gebruik en geweldige resultaten thuis.

Vraag gerust wat we in jouw geval zouden adviseren!

    31-03-2021 Video-filmpjes met instructies voor thuis en teasers voor knip- en kleurtrainingen We zijn begonnen met het produceren van eigen video-filmpjes.
We behandelen enerzijds producten en hoe je die thuis het beste kunt gebruiken, inclusief styling tips.
Anderzijds geven we teasers voor kappers, die op zoek zijn naar trainingen op het gebied van knip- en kleurtechnieken.

Ga naar onze video-pagina, onder het menu-kopje “Foto’s”, of klik op:
video’s

03-03-2021 Nieuwe coupe, nieuwe kansen Soma houdt van verandering. En aan het einde van de lockdown, voordat onze klanten weer en masse onze salon zouden bezoeken, gingen we nog even voor een nieuwe look. Het werd shorttt !!!  

Ze stijlt het ook graag achterover. En dat kan ook!

  28-02-2021 Welcome Back!!! Lees hier onze laatste nieuwsbrief!

https://mailchi.mp/7e3f66683690/we-mogen-weer?e=[UNIQID]

  22-02-2021 Einde lockdown! Het ziet er naar uit dat we per 3 maart a.s. weer aan de slag kunnen. En dat u dan weer bij ons terecht kunt. Dat is fantastisch nieuws!!!

De meeste afspraken uit de agenda hebben we al verplaatst. U kunt zelf online proberen een afspraak te maken of, als dat niet lukt, een mailtje sturen naar info@hansbeers.com Uiteraard nemen we weer het protocol in acht.   We hopen iedereen heel snel weer te zien!!! 18-02-2021 #lichtvoordathetuitgaat Op 18 februari van 18:00 tot 20:00 uur deden kappers in Nederland het licht aan, om aandacht te vragen voor de rampzalige situatie waarin kappers zich momenteel bevinden. Het licht aan voordat het licht definitief uit gaat.

Ook wij kunnen beamen dat het water tot aan de lippen staat. Tweeëneenhalve maand dicht, geen omzet, terwijl wij ook GEEN steun van de overheid krijgen. Nul, nada, niente. De kosten lopen door.

Dit geldt voor heel veel kapsalons in het land. Nul omzet en nul steun, ondanks de mooie woorden en beloften van de regering.

Dus is het van tweeën één: of er moet steun komen voor de kappers, of we willen weer aan het werk. Kappers werken veilig. Ook tijdens de vorige lockdown is niet gebleken dat de besmettingen via de kapsalons toenamen.

Wij hopen van harte dat de regering dit ook inziet en uiterlijk per 2 maart a.s. de kappers weer toestaat hun mooie ambacht uit te oefenen. Zodat we weer mensen mooi kunnen maken. En ook weer een beetje inkomsten kunnen genereren.

07-02-2021 Extended Lockdown

  23-12-2020 2nd Lock Down   Lieve mensen, we zijn in de tweede lock down beland. Terwijl we hoopten iedereen met geweldig haar dit moeizame jaar te laten besluiten oordeelde het Covid-19 virus anders. Sluiten.

Tot 20 januari 2021 zijn we tenminste gesloten. Vanaf daar maken we wel afspraken. Boek online of stuur een mailtje, dan plannen we je in. In de hoop dat we dan weer mogen werken.

In de tussentijd: maak er het beste van. En ook nog eens fijne feestdagen. En het allerbeste voor een GEZOND NIEUW JAAR !!!

  14-09-2020 Acties rond ons jubileum   Hoe frustrerend is het als je je derde lustrum hebt maar geen feestje kunt geven? Zolang we met de maatregelen rond corona moeten leven is het niet anders.

Zelf het glas heffen met je klanten is al lastig. Onze oplossing: iedere klant krijgt een fles bubbels mee naar huis. En daar mag hij/zij op ons succes drinken. Minder gezellig, maar hopelijk wel gewaardeerd.

Degene die het leuk vindt mag ons feliciteren door een foto van de Toast te maken en deze naar ons te mailen of op Facebook te zetten, met ons daarin getagged. Post your Toast!

Deze actie geldt tot eind oktober van dit jaar.

En een andere actie: neem iemand mee die de salon nog niet kent. Als beloning en als introductie voor de nieuwe klant geldt: beiden 15% korting op het kniptarief. Eveneens geldig tot eind oktober. En voor zover de agenda het toelaat natuurlijk. Bel ons of boek online.   14-09-2020 Hans Beers Hairstage 15 jaar En dan ineens bestaat de salon 15 jaar! Op 14 september 2005 was de start. Time flies when you’re having fun.

In die tijd hebben we zoveel meegemaakt. Zoveel mooie momenten. In de eerste plaats natuurlijk zoveel klanten mogen ontvangen. Dank voor al het vertrouwen. Zonder klanten was het uiteraard niet gelukt.

Daarnaast alle activiteiten er omheen, de trainingen, de shows, de fotoshoots, te veel om op te noemen. De salon is steeds klein gebleven, maar de uitstraling is internationaal. En dat mag bijzonder genoemd worden.

We kregen, net als 15 jaar geleden, weer een mooie vermelding in de Westerpost, het blad van Amsterdam Nieuw-West.

03-08-2020 Een goeie start We zijn er weer. Vanaf woensdag 5 augustus is de salon weer geopend. En in nieuwe samenstelling, met de start van onze nieuwe topstyliste Soma!

En wat een mooi nieuws kregen we, zo vlak na onze vakantie: voor de ZEVENDE keer hebben we de cover van ESTETICA MAGAZINE USA bereikt! Met een foto die in een mondiale wedstrijd al eens de finale haalde, uit 311.000 inzendingen.

Model: Sharon, Foto: Martin Bierman, Make up: Camila Verweij Da Silva Santos, en het kapsel gemaakt door Hans.

Estetica Magazine is het grootste kappersblad ter wereld, met niet minder dan 500 man redactie. Ze ontvangen maar liefst 20.000 collecties per maand. Wij vinden het een enorme eer om door hen gepubliceerd te worden! Thnx!!!

18-07-2020 Vakantie Tot woensdag 5 augustus zijn we wegens vakantie gesloten. Maak een afspraak online via de menu-knop: Maak een Afspraak

23-06-2020 Nieuwe Topstyliste vanaf augustus 2020 Vanaf augustus werkt een nieuwe Topstyliste in onze salon. Haar naam is Soma Rahimi. Ze is in 1980 in Kabul geboren en woont vanaf haar 8ste in Nederland. Ze is een zeer gedreven kapster/topstyliste, die na de reguliere kappersschool diverse (internationale) opleidingen volgde, onder meer bij Aveda en aan de Sassoon Academy te Londen. Tot voor kort werkte ze in andere salons als Creative director en Manager. Ze heeft ervaring in het opleiden en trainen van professionals en is volledig ingevoerd in de Sassoon techniek en filosofie!

We zijn enorm blij met de komst van Soma naar onze salon.

Soma vult de ruimte op die ontstaan was door het vertrek van Julienne. Julienne had besloten per 31 mei jl. iets anders te gaan doen. We danken haar voor haar volle inzet en prachtige werk en wensen haar veel succes bij de volgende stap in haar carrière.

Soma werkt in beginsel op de woensdag, vrijdag en zaterdag. Hoewel aanmerkelijk meer ervaring houden we in beginsel haar tarieven gelijk aan die van Julienne.


  13-06-2020 En de eerste shoot is ook weer een feit Jawel, sinds 11 mei zijn we weer open. Druk, druk druk, met alle klanten die 8 weken hebben moeten wachten.   En ondertussen hebben we ook de eerste photoshoot in de salon alweer gerealiseerd. Freeke (het toonaangevende model uit onze mulletserie) was toe aan een update. Dus heb ik haar geknipt. Niet eens gekleurd. Annemieke Tip was beschikbaar voor de visagie en de styling. En dan maar shooten. We zijn blij!

07-05-2020 Update Maatregelen in verband met Corona Hoera! We zijn weer open! Vanaf 11 mei mogen de zogenaamde contactberoepen weer werken!

Er gelden wel enkele regels: we werken uitsluitend op afspraak (dat deden we al). Heel belangrijk: twijfelt u over uw gezondheid (kuchen, niezen, loopneus, verhoging), KOM DAN NIET!!! (Wel svp even afbellen!) Bij binnenkomst handen wassen (80% alcohol staat in de entree-hal gereed). Houd afstand (1,5 meter), kom alleen, kom niet veel te vroeg (als er al teveel personen binnen zijn kan het zijn dat we u vragen even buiten te wachten). Bij binnenkomst zullen we u een intake moeten afnemen mbt uw gezondheid. Mondkapjes zijn NIET VERPLICHT, maar als u zelf wel graag een mondkapje wilt dragen dient u dit ZELF mee te nemen.

Wij zorgen dat de stoelen voldoende uit elkaar staan, dat elke klant een schoon kaplaken om krijgt, dat we steeds alles reinigen, ook ons gereedschap. U kunt contactloos betalen (of via een tikkie).

Laten we hopen dat we weer mooi haar kunnen maken en dat we allemaal GEZOND blijven!!! 10-04-2020 Update Maatregelen in verband met Corona

Kamp - 1

De foto’s hierboven geven aan wat er kan gebeuren wanneer je een hele goede kapper hebt en wat er kan gebeuren wanneer die kapper er niet is (of verplicht gesloten is). Deze kapsels en foto’s hebben wij in juli 2016 gemaakt, in opdracht van de ANKO. Toenmalig minister Kamp was de gelukkige (virtueel).

Dit had overigens niets met corona te maken. Maar nu zitten we wel met de handen het haar, vanwege corona. In elk geval alweer tot 20 mei (!) blijft de salon verplicht gesloten.

Het belangrijkste is onze gezondheid. Geen twijfel over mogelijk. We moeten ons overgeven aan de deskundigen. De resultaten van ‘social distancing’ en de ‘intelligente lockdown’ lijken al zichtbaar. Maar zoals we weten, één zwaluw brengt nog geen zomer.

Wat kunnen we ondertussen nog doen?

Misschien heeft u een product nodig. Shampoo, conditioner, een waxje, uitgroeipoeder?
Op woensdag en zaterdag zal iemand van ons aanwezig zijn om u daarbij te helpen. Bij voorkeur horen we wanneer u langskomt (mailtje), dan kunnen we het een beetje plannen en zetten we de producten klaar. Betalen via een tikkie. Minimaal contact. En alles Dettol gereinigd…

Ander dingetje. Iedereen begrijpt: geen of nauwelijks omzet, wel doorlopende kosten. Veel kleine ondernemers en met name kappers hebben daar mee te maken. Onze leverancier Coty heeft een prachtige actie bedacht: koop een waardebon en krijg producten cadeau!

Er zijn waardebonnen verkrijgbaar voor € 50,=, € 75,= en € 100,=.
En nu het leuke aan deze actie:

– als u een waardebon van € 50,= koopt krijgt u een shampoo naar keuze van ons (en van onze leverancier) cadeau!
– bij een waardebon van € 75,= krijgt u een masker naar keuze cadeau!
– en bij een waardebon van € 100,= krijgt u shampoo en conditioner cadeau!

Dat is pas een win win actie. Laat svp per mail (info@hansbeers.com) even weten voor welk bedrag u een waardebon zou willen kopen en welk product u cadeau zou willen ontvangen. Wij sturen een tikkie en u mag de bon en de producten op woensdag of zaterdag tussen 10 en 2 ophalen. We kunnen het ook voor u bewaren, geen probleem.
#supportyoursalon

Waardebon Coronacrisis1024_A5

23-03-2020 Update Maatregelen in verband met Corona Tijdens de persconferentie van de regering op 23 maart is duidelijk geworden dat kappers tot 6 april niet meer mogen werken. We zullen per direct de salon voor minimaal twee weken moeten sluiten.
Wij hopen tijdig te vernemen of de salon daarna weer geopend mag zijn, of dat de sluiting wellicht verlengd wordt.
Afspraken die nog in de agenda stonden voor deze periode proberen wij te verplaatsen naar een nieuwe datum zo snel mogelijk na 6 april, er op hopende dat we dan weer geopend mogen zijn.

Heel veel sterkte iedereen tijdens deze moeilijke periode. Blijf gezond. We spreken elkaar snel! 16-03-2020 Maatregelen in verband met Corona De effecten van het coronavirus worden steeds heftiger, zo ook de voorgeschreven maatregelen. Tot nu toe is niet voorgeschreven dat kapsalons moeten sluiten. Zolang wij als kappers ons fit voelen en u als klant zich ook fit voelt zijn we van mening dat we onze dienstverlening kunnen voortzetten. Wel nemen we extra hygiëne maatregelen, zoals het reinigen van het gereedschap na elke klant, elke klant een schoon kaplaken, extra poetsen op wasbakken, deurknoppen, etc. We houden u hier graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

corona-virus

17-02-2020 “Na een burn-out werd Hans Beers op z’n 48ste kapper” interview in de Volkskrant In de Volkskrant werd een serie geschreven over mensen met een opmerkelijke carrièreswitch. Mijn verhaal kwam in aanmerking. Lees hier het hele artikel.  

Volkskrant1_150
Volkskrant2_150
Volkskrant3_150
Volkskrant4_150

    01-01-2020 Hans Beers gaf voor 24 kappers gezamenlijke training met drie Sassoon kappers uit Londen Een mijlpaal. Ging ik tot enkele jaren geleden nog naar Londen om daar van toptrainers les te krijgen in de ongeëvenaarde Sassoon-techniek, nu stond ik samen met drie van deze trainers op het podium om les te geven aan 24 gemotiveerde Nederlandse kappers! Plaats van handelen: Wella Educatie Studio Nieuwegein. Op de foto (© Roana Gerards) samen met Stuart McDonald en Darren Waterfall.
Op de foto daaronder kleurexpert Claire Turner.

Training met MW education 8:9 nvember 2019 Wella Nieuwegein
7Q2A9834-ClaireTurner_072

  14-03-2019
Voor de zesde maal cover en publicatie op ESTETICA USA

Voor de zesde maal hebben we ESTETICA USA weten te bereiken, met een cover en een publicatie van de hele nieuwe collectie MEANING – SS19.

ESTETICA UK volgede een dag later.

ESTETICA USA is het grootste hairmagazine ter wereld, met maar liefst 500 man redactie. Het blad heeft onder vakgenoten de hoogste prestige.

Bijgaand de cover plus een link naar de volledige collectie.

Estetica_Meaning_150dpi

MEANING SS19 on ESTETICA USA
MEANING SS19 on Collections 22-08-2018
Knipdemonstraties kappersbeurs

Op 3 en 4 juni gaven Julienne en ik enkele knipdemonstraties tijdens de kappersbeurs The Hair-X-perience te Gorinchem. De belangstelling was enorm. Collega Ronald Pronk nam enkele foto’s.

hairxperience2-ronaldpronk34284621_2203536566328669_4427794622827200512_o
hairxperience3-ronaldpronk34338166_2203533649662294_2420731301322555392_o

23-07-2018
Zomervakantie

De zomervakantie komt er aan. Op vrijdag 27 juli om 15.00 uur stoppen we even, om pas op zaterdag 18 augustus weer door te gaan. Geniet allemaal van de eventuele vakanties en het mooie weer!

25-06-2018

Collection #MeToo – autumn/winter 2018

Being attractive doesn’t mean you are available to everyone
Women are not toys
Be beautiful, be proud and empower yourselves

“The people who have broken their silence on sexual assault and harassment span all races, all income classes, all occupations and virtually all corners of the globe.Their collective anger has spurred immediateand shocking results. For their influence on 2017, they are TIME’s Person of the Year.” (Time, Dec. 2017)

Dit is het motto van onze nieuwste collectie, #MeToo. Hieronder één van de beelden. De complete collectie vind je hier: Collecties

Collection #MeToo #1

  27-05-2018
Meet & Greet In de zomer van 2004 (ik was 48) besloot ik om kapper te worden. Ik schreef mij in voor de opleiding en in september 2005 opende ik, in het pand waar ik tot dan toe mijn impresariaat had, mijn eigen kapsalon.
Ik had geen ambities, behalve in alle rust mooi werk maken.Vanaf het eerste idee tot nu zijn 14 jaar verlopen, met diverse opleidingen, onder meer bij Sassoon in Londen. Ik ging ook fotograferen en werken met modellen. Met foto’s van mijn modellen won ik enkele wedstrijden. In 2014 maakte ik mijn eerste echte collectie. Verschillende collecties volgden. Tot mijn verbazing werden ze allemaal gepubliceerd in alle belangrijke hairmagazines over de hele wereld.
Inmiddels geef ik kniptraining, o.a. bij Wella in Rotterdam. En zit ik in de jury van de Wella Trend Vision Award. Ik vind het een grote eer.Maar wat is nu ècht bijzonder?
Volgende week is er de tweede editie van de Hair X-perience, een grote kappersbeurs in Gorinchem. Ik mag daar twee knipdemonstraties geven en tweemaal mijn verhaal over het maken van collecties vertellen.
Maar als je kijkt op de laatste pagina van het programmaboekje:… Meet & Greet…
Ik zal mijn schoenen aan houden.

programma-the-hair-x-perience-1_150
programma-the-hair-x-perience-4_150

05-02-2018
And again: ESTETICA USA !!! Wederom, voor de VIJFDE maal op rij, werd onze collectie gepubliceerd op Estetica USA. Het grootste hairmagazine ter wereld, met maar liefst 500 man redactie. Niet minder dan 25.000 collecties per jaar krijgen ze toegestuurd. Om dan weer gefeatured te worden is ongelooflijk! Hieronder de cover met één van de beelden van onze collectie INTROSPECTIVE.
De link naar de volledige collectie is deze: Introspective op Estetica Magazine USA
Trouwens, ook ESTETICA UK (Engeland) publiceerde het. Zie: Introspective op Estetica UK

introspective_estetica_usa

29-01-2018
Our new collection INTROSPECTIVE – SS18 is on!!

Onze nieuwe collectie is uit. We hadden de kapsels al in oktober gemaakt en gefotografeerd, maar voordat zo’n trendcollectie openbaar is gaat er altijd nog wat tijd overheen. TopHair Magazine was de eerste die het publiceerde, gevolgd door AHead Hair Media. Dus gelijk maar in Azië!

Bij deze collectie heeft een oude bekende weer meegewerkt: Javier Ansotegui. Julienne heeft volop geassisteerd. De makeup was van Juliette den Ouden, de styling van Fayola Wekker en de fotografie werd verzorgd door Richard Monsieurs (never change a winning team). Concept, productie en het knipwerk is van mijn hand.

_mon2394-1

De collectie is te zien onder collecties (foto’s). De publicatie in TopHair is te zien onder Publicaties (bij foto’s). De publicatie bij Ahaed Hair Media vind je hier: Ahead Hair Media 11-01-2018
Training van de bob Gister heeft Julienne de bob getrained, zoals die behoort te zijn op basis van de techniek van Sassoon. Heel mooi technisch knipwerk, wat een perfect zittend en prachtig ogend kapsel oplevert. Ik heb er een paar foto’s van gemaakt.


img_0055zwavt800
he0b4534avt850
he0b4639avt850

04-01-2018
Trainingen voor kappers Het trainingsprogramma bij Coty Rotterdam is bekend. Zie onderstaand schema. Ook kappers die geen klant zijn bij Coty (Wella, Sebastian, Sassoon) kunnen zich inschrijven voor één van de cursussen. Daarnaast is Hans Beers te boeken voor in-salon trainingen.

coty_educatie_2018

17-12-2017
Balayage en Wellaplex Al enige tijd is er een trend die we ‘Balayage’ noemen. Het is een soort highlighten, waarbij het haar ongeveer vanaf halverwege heel geleidelijk opgelicht wordt. Meestal (niet altijd) wordt na het ontkleuren nog een toning op het haar aangebracht, waardoor er een prachtige koele kleur ontstaat.
Dit aanbrengen van de balayage is niet zo eenvoudig als je denkt. Het moet heel subtiel en nauwkeurig gebeuren, waardoor je de overgangen bijna niet ziet en het er heel natuurlijk uitziet. Het is niet direct een techniek die bij Sassoon toegepast wordt, maar onze nieuwe medewerkster Julienne is er werkelijk een kei in. Dus wanneer het je leuk lijkt om een balayage te nemen, boek dan bij Julienne.
Een ander punt is dat ontkleuren altijd schadelijk is voor het haar. Tijdens het ontkleuren worden de zogenaamde zwavelbruggen in het haar afgebroken. Het haar wordt broos, breekbaar en verliest z’n elasticieit. Sinds kort zijn er producten op de markt die dit proces tegengaan en de zwavelbruggen zelfs herstellen. Eén van de beste producten op dit gebied is Wellaplex. Inmiddels is door de fabrikanten getest of Wellaplex goed te combineren is met Sassoon verf en blondeer. De resultaten zijn positief en we hebben dus een ‘go’ om met Wellaplex te werken. Het is niet altijd nodig, maar in sommige gevallen is het zeker aan te raden. Overleg met ons wanneer je komt blonderen, of wanneer je kiest voor een balayage.
Op de foto een klant die onlangs een balayage kreeg van Julienne. In dit geval waren toning en Wellaplex niet nodig.

balayage

14-11-2017
Julienne nieuwe medewerkster bij Hans Beers Hair Stage Sinds half september werkt Julienne bij ons. Ze stond al vijf jaar elders in een salon, maar had behoefte aan meer: meer tijd, meer kwaliteit, meer creativiteit, andere technieken, fotoshoots, kortom alles waar wij voor staan. Ze kende onze salon al (haar moeder komt hier altijd) en wij kenden Julienne al en zo was het snel beklonken. Aanvankelijk was ze vooral actief met kleuren, maar na enkele trainingen Sassoon techniek is ze nu ook klaar om te knippen. Ze werkt van woensdag tot en met zaterdag. Laat je verrassen en boek een afspraak bij Julienne!

he0b3898av800t
he0b3926avt800

27-08-2017
Voor de vierde maal op rij publicatie in ESTETICA USA, inclusief de cover! Ook onze collectie HEROES is gepubliceerd door ESTETICA USA. Een Hairmagazine met maar liefst 500 man redactie en waar je, tussen de 25.000 inzendingen per jaar, niet zo snel in doordringt. Een enorme eer, enorm trots! Tegelijkertijd werd de collectie ook gepubliceerd in Estetica UK. Minstens zo eervol, vanwege het ongeëvenaard hoge niveau van Engeland.
Ziehier de link naar Estetica USA: HEROES op Estetica USA

heroes-op-esteticausa

06-8-2017
Vakantie tot 26 augustus. Boek online via Afspraken

vakantie_lr800

  01-03-2017 Nieuwste collectie HEROES eerbetoon aan David Bowie Onze nieuwste collectie is uit, getiteld: HEROES. Van ’76 tot ’78 woonde Bowie aan de Hauptstrasse in Berlijn, de stad die jarenlang verscheurd werd door de Berlijnse Muur. Een van zijn meest intrigerende songs, HEROES, gaat over die muur, die liefde vaak onmogelijk maakte. In de song overwint de hoop: “We can be heroes just for one day.”
EsteticaNL plaatste de collectie, met op de cover de “Look of the Week”.
Voor meer publicaties, zie Publicaties
Voor de volledige collectie, ga naar: Collecties

esteticanederlandheroescover

  30-10-2016 Wella TrendVision 2016 Award Hieronder schreven we al over de Wella TrendVision 2016 Award, waar ik als jurylid mocht optreden. Nickelodeon heeft een mooi videoverslag van de dag gemaakt, met beelden backstage etc. En inderdaad, u ziet uw kapper ook even in beeld. Joy & Bart – aflevering 16 – Haarshow


26-10-2016 Haarshow BRÜCKE tijdens de Nacht van de Industriecultuur Het is gelukt, een prachtige show in Zaandam, tijdens de Nacht van de Industriecultuur. Maar liefst zes modellen hebben we kunnen showen. Ons team was versterkt met Emma de Rooij – make up artist; Fayola Wekker – styling; en Margaritha van Gessel – masterstylist. We zijn nog in afwachting van een mooie video-opname. Maar hier alvast een paar foto’s: Hier het hele team vlak voor de show:

dsc01000avt800

En hier een foto van alle modellen op het podium, gemaakt door Ruben Timman / Nowords.nl

nachtvandeindustriecultuur_rubentimman

21-10-2016 Hans Beers Hair Stage showt BRÜCKE in Zaandam
Op zaterdag 22 oktober zal ons team de collectie BRÜCKE showen tijdens de Nacht van de Industriecultuur in Zaandam. Een bruisend event met muziek, theater, videokunst, talkshow en dus ook hairfashion. Ergens tussen 21 en 22 uur zullen onze zes modellen aantreden op het showpodium. Thema van het event is: transitie. Ga voor meer informatie en kaarten (€7,50) naar: Nacht van de Industriecultuur

nachtvandeindustriecultuur

21-09-2016
Reviews op de kapsalonsite WieWatHaar
We zijn er eerlijk gezegd nooit zo mee bezig, het verzamelen van reviews van onze salon. Maar er is een aparte site, waar je wel degelijk een recensie kunt plaatsen. Afgelopen dagen gingen drie van onze klanten daar naartoe en kijk nou naar de resultaten! Wilt u ook graag uw ervaringen delen, ga dan naar:
wiewathaar.nl

reviewswiewathaar150v

13-09-2016 Wella TrendVision 2016 Award, lid van de jury Afgelopen weekend (11 september 2016) vond de Wella TrendVision 2016 Award plaats. Eén van de belangrijkste wedstrijden op kappersgebied. Een enorme stimulans voor jonge ambitieuze kappers om zichzelf uit te dagen en te overtreffen. Na een voorselectie en enkele bootcamp-bijeenkomsten kwamen de kandidaten op zondagochtend de 11e om 7.00 uur in de Wella Studio’s te Rotterdam bijeen, om daar live hun prestatie neer te zetten, welke ‘s avonds in de Brabant hallen te Den Bosch tijdens een grote show-avond zouden worden gepresenteerd en beoordeeld. De winnaars gaan door naar de internationale competitie, dit jaar in Barcelona.
De organisatie had mij gevraagd zitting te nemen in de jury. Een hele eer, want wie ben ik om te mogen oordelen over zoveel kwaliteit? In het format was voorzien dat ik ‘s ochtends al aanwezig zou zijn, om te kunnen zien hoe de kandidaten werkten, wat hun uitgangspunten waren, of er sprake was van fair play, etc. Concept, aanpak, techniek, netheid enzovoort konden zo gevolgd worden.
‘s Middags toog het hele circus naar Den Bosch voor de Grand Finale.
Ik vond het, naast een hele verantwoordelijkheid, geweldig om dit fenomeen vanaf deze kant mee te maken.
Hieronder een foto (© Coos de Joode) met de voltallige jury en vervolgens een foto van mijn hand, waarop de prijswinnaars (creative en color) met hun modellen te zien zijn.
Daarnaast waren er diverse shows van de Icons of the Hair Industry, waaronder meervoudig award-winners Hester Wernert-Rijn en (vanuit de UK) Darren Ambrose.
Een groots evenement!

img_2700
he0b1436avt800

  29-08-2016 En weer, voor de derde keer:
Publicaties in ESTETICA USA en ESTETICA UK !!!
Dit mag uniek genoemd worden: drie maal achtereen onze collecties gepubliceerd in de meest toonaangevende magazines ter wereld op haargebied: EsteticaUK en EsteticaUSA.
En ook voor de derde keer een fraaie cover!

brucke_cover_esteticausa
brucke_op_esteticauk

Bekijk de publicatie op EsteticaUK: Brücke op EsteticaUK


15-08-2016 Nieuwe collectie: BRÜCKE – najaar/winter 2016     Begin vorige eeuw werd de Duitse kustenaarsgroep ‘Brücke’ opgericht, opgevolgd door ‘Der Blaue Reiter’. Deze expressionisten verzetten zich tegen de mechanisering van de samenleving onder druk van de snel oprukkende industrialisatie. De kunstenaars wilden een brug slaan naar een toekomst waarin de mens weer mens kon zijn. Met veel ruimte voor emotie, eenvoud, spontaniteit, solidariteit.
Ruim een eeuw later zien we dezelfde beweging, nu niet tegen de industrialisatie, maar tegen de alomvattende digitale wereld. De behoefte aan eigen identiteit en persoonlijke gevoelens leeft volop. Heldere kleuren, krachtige vormen, eenvoud, spontaniteit en verbondenheid zijn de sleutelwoorden. Met zijn nieuwe collectie ‘BRÜCKE’ – AW2016 wil Hans Beers Hair Stage een nieuwe brug slaan naar de puurheid van het bestaan, naar een wereld van mooie mensen en hun emoties. Zie voor alle beelden: collecties


22-07-2016 Zomervakantie     Vanaf 25 juli tot en met 16 augustus 2016 is de salon wegens vakantie gesloten.
U kunt alvast uw afspraak inplannen via de online agenda: Maak een afspraak


22-07-2016 Margarita onze nieuwe topstyliste     Sinds enkele weken hebben we een nieuwe topstyliste in onze salon: Margarita van Gessel. Zij werkte eerder bij Salon B (o.a. als franchisenemer op de locatie Gravenstraat Amsterdam-Centrum) en als salonmanager bij Trendlounge Hilversum. Margarita heeft een enorme staat van dienst, volgde talloze trainingen en deed ook podiumwerk.
Margarita werkt in principe op de donderdag, vrijdag en zaterdag.

Microsoft Word - Document3

10-04-2016 En we herhalen onze actie: 2 voor de prijs van 1     Vanwege het herhaalde succes met onze publicatie in de USA herhalen we ook onze kennismakingsactie: kom naar de salon voor een uitgebreid adviesgesprek, een heerlijke wasmassage en een uitmuntende knipbehandeling, neem iemand mee die de salon nog niet kent, en betaal samen slechts één knipbehandeling (dames € 69,95). Niet in combinatie met andere acties of kortingen. Vraag naar de voorwaarden. Wacht niet te lang, want vol = vol. De actie loopt tot 1 mei 2016. Dus bel voor een afspraak: 020-6171614

IH_PN9197_Hans_Beers_flyer_WT.indd

08-03-2016 And again, publiced in ESTETICA MAGAZINE USA, including the cover!!!     Alweer, en precies op Internationale Vrouwendag, bereikten we met onze nieuwe collectie SURVIVORS (SS2016) het prestigieuze kappersmagazine ESTETICA USA. De collectie gaat over een generatie vrouwen die zich, temidden van een wereld vol bedreigingen (oorlog, armoede, honger, seksuele intimidatie) staande weet te houden en zich manifesteert als overlevers. De kapsels zijn praktisch en stoer, maar elegant en verleidelijk tegelijk. De collectie werd al snel gepubliceerd in veel toonaangevende Europese hair-magazines. Maar vandaag kwam daar wederom, net als bij onze collectie AUTONOMY, een publicatie in ESTETICA USA bij, inclusief de cover! Zie hieronder de visual, plus de link naar de online publicatie. We hoeven niet te zeggen hoe trots we zijn!  

EsteticaUSA_Survivors

SURVIVORS op EsteticaMagazine.com     01-02-2016 Unieke 2 voor de prijs van 1 actie in verband met publicatie USA     Onze collectie Autonomy werd gepubliceerd in het prestigieuze kappersblad Estetica Magazine USA, met bovendien één van de beelden op de cover.
Estetica Magazine USA is niet zomaar een kappersblad. Het beschikt over niet minder dan 500 redacteuren en ontvangt over de 2000 collecties per maand.
HANS BEERS – HAIR STAGE wist als eerste Nederlandse kapper zijn collectie hier gepubliceerd te krijgen. Een prestatie van formaat, waar we enorm trots op zijn! Wij vinden dit een feestje waard. En om u mee te laten genieten van ons succes doen we u een uniek aanbod:
Kom voor een uitgebreid adviesgesprek, hoofdmassage en knipbehandeling naar onze salon en neem iemand mee die onze salon nog niet kent. U betaalt samen slechts één knipbehandeling (dames € 69,95).  

Deze actie loopt tot 1 maart 2016. Wel even bellen voor een afspraak (of online reserveren, dat kan natuurlijk ook). Maar wacht niet te lang, want vol is vol.

EsteticaUSA150_800_600

  22-01-2016 Collectie SURVIVORS – SS2016 onlineDe collectie SURVIVORS SpringSummer 2016 is online en verstuurd naar de diverse bladen. We werden al snel verrast met een publicatie op TopHair.nl (zie onder publicaties).
Ging AUTONOMY nog over sterke onafhankelijke vrouwen, in de collectie SURVIVORS gaan we nog een stapje verder: vrouwen zijn overlevers in een wereld vol levensbedreigende situaties en omstandigheden. Dit leidt tot stoere krachtige kapsels, met mannelijke elementen, maar vrouwelijk en verleidelijk tegelijk.
Zie de afzonderlijke foto’s van SURVIVORS onder collecties.

SURVIVORS - SS2016

  24-11-2015

Collectie AUTONOMY op de cover van EsteticaMagazine USA !!!De laatste collectie, AUTONOMY, werd in korte tijd door heel Europa gepubliceerd. In Nederland (StyleVision), Duitsland (4 maal), Oostenrijk, Spanje, Oekraïne en Engeland (2 maal, waaronder EsteticaMagazine UK). Maar als klap op de vuurpijl werd de collectie gepubliceerd in het belangrijke vakblad EsteticaMagazine USA, inclusief de cover!!! Uniek! En of we trots zijn!!

Zie hier de originele publicatie op de Facebook-pagina van Estetica USA (cover). Vandaar kan men doorklikken naar de gehele collectie.
EsteticaMagazine USA 15-10-2015 Het 10-jarig Jubileum, salonconcert, start nieuwe naam, de foto’sOp 4 oktober vierden we het 10-jarig jubileum en tegelijkertijd de start van HANS BEERS HAIR STAGE. Bovendien was er een fantastisch concert, gegeven door jazz-zangeres Lydia van Dam, begeleid door Maarten van der Grinten (gitaar) en Erik Robaard (Bas).
Richard van Herwaarden (RvHFoto) maakte foto’s. Hieronder een compilatie.

Jubileum8_800
Jubileum1a800
Jubileum2_800
Jubileum3_800
Jubileum4_800
Jubileum5_800
Jubileum6_800
Jubileum7_800

===========================================2015-10-05
NIEUWE COLLECTIE ‘AUTONOMY’ AutumnWinter2015

AUTONOMY_01

AUTONOMY – DE INSPIRATIE
Autos en nomos zijn de Griekse woorden voor zelf en wet; autonomos doelt op iemand die zijn of haar eigen wetten bepaalt. Onafhankelijk, zelfstandig, zelfbewust en doelgericht zijn kernbegrippen van de hedendaagse vrouw. Een sterke onafhankelijke vrouw vindt het juiste evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. De moderne vrouw straalt uit dat zij weet wat zij wil. Zij bezit zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en is in staat om richting te geven aan haar eigen leven, haar omgeving en meer. Power Women zijn onder meer modellen, zangeressen, actrices, ontwerpers en zakenvrouwen. Ook vrouwelijke politici behoren tot deze groep. Maar ook de “gewone” vrouw is toe aan een herijking van haar positie in de maatschappij. En de maatschappij heeft hen meer nodig dan ooit.AUTONOMY – DE COLLECTIE
De collectie AUTONOMY van HANS BEERS HAIR STAGE gaat over sterke onafhankelijke vrouwen, autonome vrouwen. Ze zijn mooi, modieus, maar niet volgzaam of om louter te behagen. Ze geven kleur en tegelijkertijd richting aan de maatschappij. Ze breken met tradities van schoonheid en onderwerping. Ze zijn aanwezig, op hun eigen manier. De hiermee gepaard gaande eigenzinnigheid komt tot uiting in uiterlijk en kapsel. Eigenzinnige / eigentijdse kleuren en vormen, tegendraadse details, niet onvrouwelijk maar zeker niet traditioneel. De autonome vrouw anno nu is mooi, maar anders dan we gewend waren. De autonome vrouw is zichzelf.MASTERCLASS
Om de (her-)introductie van de autonome vrouw te onderstrepen bieden de internationale session stylisten Hans Beers en Javier Ansotegui diverse (internationale) masterclasses om kapsels met AUTONOMY te creëren. Tijdens deze masterclass wordt er gezocht naar eigen creaties van jouw visie op de autonome vrouw van nu. Voor meer informatie omtrent de masterclasses neem contact op met: Hans Beers – Hair Stage: +31 (0)20 6171614 of mail naar info@hansbeers.com (voorheen info@invitation.nu).COLOFONHANS BEERS HAIR STAGECut & Color: Hans Beers en Javier Ansotegui
Make up: Juliette den Ouden
Styling: Juliette den Ouden en Fayola Wekker
Photography: Richard MonsieursZie volledige collectie op: Foto’s

================================

2015-10-01 NIEUWE COUPE MARIT VAN BOHEMEN IN BEAU MONDE

Actrice/presentatrice MARIT VAN BOHEMEN laat sinds enige tijd haar haar verzorgen door HANS BEERS HAIR STAGE.
Onlangs hebben we de coupe een flink stuk korter gemaakt en van lagen voorzien. Hierdoor ontstaat meer volume en beweging.
Marit was wat nerveus, vooral ook omdat er een fotoshoot voor de BEAU MONDE aan zat te komen.
Het resultaat, ook van de fotoshoot, was allesbehalve teleurstellend. Marit was in de wolken.

Marit72
Foto: Tunk Photography

===============================

2015-10-01
10-jarig jubileum
INVITATION HAIR wordt HANS BEERS HAIR STAGE

Na 10 succesvolle jaren geeft topstylist Hans Beers zijn salon Invitation Hair een make-over. Vanaf nu heet zijn salon HANS BEERS HAIR STAGE.

In de afgelopen jaren won Hans Beers prijzen in binnen- en buitenland. De coupes die hij creëert worden door heel Europa en de Verenigde Staten geroemd. Reden om zijn eigen naam te verbinden aan zijn salon. En omdat Beers zijn salon als een podium ziet, waarop de klant de ster is, moest de term STAGE in de naam opgenomen worden. HAIR STAGE in dit geval.

Er werden een nieuw logo en een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Ook het markante gebouw kreeg een nieuwe uitstraling. Voortaan is ook een afspraak te boeken via de eveneens nieuwe website: HansBeers.com

"Hans Beers hair stage" Salonconcert & presentatie nieuwe logo e
Foto: RvHFoto