Trainingen voorjaar 2021 Wella Educatiecentrum Nieuwegein

Voor het voorjaar 2021 stonden vier trainingen gepland in het Wella Educatiecentrum Nieuwegein:

  1. Basic kniptechniek #1
  2. Basic kniptechniek #2
  3. Creative kniptechniek #1
  4. Creative kniptechniek #2

ad 1. Wat zou het fijn zijn om je cutting skills weer eens op te peppen. Wat is het verschil tussen gradatie en lagen? Hoe knip je de bob en waarom? Hoe zorg je dat een kort kapsel vrouweljik is?

ad 2. Als je de gradatie en lagen weer helemaal in je vingers hebt gaan we ons verder verdiepen in overdirection, disconnection en texture. Knip bijvoorbeeld die sexie bowlcut!

ad 3. Afhankelijk van jouw model, haar gezicht en de structuur van het haar ga je een werkelijk verrassende coupe knippen, zoals er maar één bestaat. Customer made, creativiteit voorop!

ad 4. Neem een ander model mee en ga weer voor goud. Wat kan jij knippen om jouw model of klant uniek te maken? Met techniek als basis van jouw creatiefste coupe ooit.

 

Vanwege de lockdown en de opstartfase waar kappers daarna mee te maken kregen zijn de trainingen geannuleerd. Hetzelfde programma zal nu voor het najaar 2021 aangeboden worden. Data hiervan zullen zo spoedig mogelijk worden vermeld.

Onze trainingen bij Wella zijn voor alle kappers toegankelijk, ook als je niet met één van de merken van Wella (Sebastian, Sassoon) werkt. Laat het ons weten als je belangstelling hebt. Dan zorgen we dat je wordt ingeschreven.

Training kniptechniek Hans Beers Hair Stage Wella
Kniptraining bowlcut Hans Beers hair Stage Wella
Underground#5_072dpi
Underground#1_072dpi

Hans Beers Hair Stage biedt trainingen voor kappers

In grote lijnen zijn te onderscheiden:

a. kniptrainingen, modern haircuts, gebaseerd op de techniek van Sassoon

b. hoe maak ik een succesvolle collectie

c. personal coaching, welke kapper wil jij zijn

ad a. Misschien loopt jouw salon prima en heb je geen reden tot klagen. Maar misschien ben je toch niet helemaal tevreden over bepaalde aspecten van jouw dienstverlening. Je hebt het gevoel dat je achterloopt met bepaalde technieken of nieuwe trends. Of je wilt bepaalde technieken weer eens opfrissen. Of van een moderne touch voorzien. Hoe zat het nou precies met lagen en gradatie? Wat is disconnection en overdirection ook alweer? En textuur, hoe maak je dat? Kan de bob die wij knippen beter? Of moderner? Wat is dan precies een bowlcut? Kan ik dat toepassen bij mijn klanten? En wat doe je met een klant die steeds vraagt om iets nieuws en voor wie niks te gek is? Waar is het einde van jouw creativiteit?

Op al deze vragen kunnen we in gaan. We kunnen een custom-made programma samenstellen, van een dag, of van meerdere dagen.

ad b. Het is altijd goed om een collectie te maken. Kappers zijn creatievelingen. Maar die creativiteit moet je af en toe weer voeden. Ga een paar dagen met jouw team aan de slag en maak een collectie om trots op te zijn. Met foto's die je met plezier in de salon ophangt. Of die je instuurt naar een wedstrijd of naar de bladen. Wat je er ook mee doet, het maken van de collectie is het belangrijkste. Want daardoor groei je, elke keer weer.

Maar hoe doe je dat? Waar moet je rekening mee houden, hoe krijg je een collectie die ook echt klopt en overtuigt? We kunnen je op verschillende momenten van het proces hierbij helpen en begeleiden. Dus ofwel alleen in de voorbereiding, ofwel tot en met de marketing van het resultaat. Geef aan waar de behoefte ligt en wij denken graag met je mee.

ad c. Welke kapper wil jij zijn? Hier gaat het om persoonlijke bewustwording en het stellen van persoonlijke doelen. Je hebt je vakdiploma, je hebt jouw baan of zelfs jouw eigen salon. Maar dan... Is dit wat jou voor ogen stond? Of had je eigenlijk hele andere dromen. Geloof je niet dat die voor jou bereikbaar zijn? Wat is realistisch en hoe ga je dit concretiseren?

In een voorgesprek zullen we de doelen en de aanpak bespreken en vaststellen. Voel je vrij om hier eens een balletje over op te werpen, misschien inspireren we elkaar!

Kniptraining Hans Beers Hair Stage
Kniptraining Hans Beers Hair Stage
Kniptraining Hans Beers Hair Stage
SURVIVORS_02